17.1.2003
  
Jubii Sjove Links nr. 1-2003

Mine Damer og Herrer, velkommen til årets første JSL. Godt Nyt hår!. Et frisk og ubrugt år ligger forude, lad os håbe det blir et festligt og fredeligt et af slagsen. Ihvertfald kan det nu med sikkerhed siges at Nettet har overlevet alle år 2000 problemerne, så her er en sending friske links til dig, min yndlingslæser.

The Smoking Gun har en fin samling af Årets bedste forbryderfotos. Man kan ikke lade være med at spekulere på hvilke historier der ligger bag billederne, gad vide hvad Bambi har gjort galt? Det skal også nævnes at de absolut værdige vindere i "Jeg ser ud som min hund" konkurrencen er fundet.

Her er et lille rumspil som er både sjovt og lidt svært.

Og her kommer den The Turd Twister (Måske Pølle-Vrideren på dansk). Et produkt som jeg ikke vil beskrive nærmere, det skal vist ses før man tror det. Forresten er det det godt at konstatere at gode, gamle Doodie.com stadig har noget der skal ud. Og siden vi er ved emnet, så lever Prut.dk fuldt ud op til sit navn...

Sponsor
Gør din søndag 5 gange bedre !!
Få Berlingske Søndag fem gange gratis.
Klik her for at bestille (gælder kun på Sjælland)

Året der gik + 'Sinke for en aften' ...

I den mere seriøse ende har Time Magazine en god sektion der forudsiger diverse events i 2003 indenfor bl.a teknologi og kultur.

DR har (selvsagt) en fin sektion med "2002 : Året der gik" inklusiv de obligatoriske bøffer fra Radioavisen (Følg linket i menuen til højre).

Engelske Guardian har en god guide til teknologiske tendenser i det kommende år, men vi kan også kigge 200.000 år frem og se hvordan dyrelivet (måske) vil tage sig ud til den tid.

En gang imellem trænger man til lidt ubrugeligt-experimental-interaktiv-oplevelses-agtig webdesign og i den kategori er Play-Create.com et besøg værd (kræver at Shockwave er installeret på din computer). Prøv f.eks at lege med Bit and pieces, Noodlebox og den stemningsfulde POP American Dream.

Vores planet er et kunstværk i sig selv som man kan se på dette NASA websted

I årets første udgave af det alt for omtalte "Stjerne for en aften" var det en Jon-klon der vandt og han ser ud til allerede at have mange pige-fans ...

Nu er det jo ikke sådan at der ligefrem mangler dumme billeder på Nettet Og det er da heller ikke nogen picnic at finde de gode af slagsen, men den her, den her og den her fik mig næsten til at trække på smilebåndet.

Sponsor
VIND 25.000 KR. MED INTERESSEBANK DANMARK!
Tilmeld dig Interessebank Danmark nu og deltag i konkurrencen om 25.000 kr.

80'er dreng eller 90'er pige?
Her er en flot og fiks ting der giver helt ny mening til begrebet inter-face. Og videre til et nydeligt personligt site ved navn Supafluf.dk med sjove pixel-mænd og mini-weblog.

Hvad er en JSL uden en lille personlighedstest eller lidt 80'er-retro? Tjaeh, nogen vil svare; "En GOD JSL" men lad nu det ligge, for nu kan du finde ud af hvilket årti du er, blot ved at svare på otte spørgsmål. (Jeg var 80'erne, det kom ej som noget chok...) Men tag dig et slaw Donkey Kong Jr. anno cirka 1982 eller besøg Kim Schumacher og kom i den rette stimmung. Hvis det ikke er nok, så besøg Eldorado siden som er en fin dansk gennemgang af fattigfirserne.

Til sommer fylder JSL fem år, og i den forbindelse planlægges der selvsagt op til flere slibrige opsamlings CD'er med "Abslolute Golden JSL links". Indtil da, vil jeg nævne at man kan se gamle numre lige her. Der er et "hul" fra nummer 13 til 19 grundet visse tekniske problemer, men der arbejdes på at udfylde hullet i løbet af 2003 ...

Og her er det B. "Endelig-er-han-her" Tveskov der vælger at hvile musearmen lidt, inden det går løs igen om fjorten dage fra nnnu. På gensyn!

Sponsor
Lån op til 100.000 til dét du vil hos GE Capital Bank!
Besøg vores hjemmeside og søg om lån eller kredit hurtigt, nemt og sikkert - og uden at stille sikkerhed.

Det med småt
Jubii Sjove Links er gratis og udgives af Jubii A/S.

Spørgsmål, gode forslag, adresseændring og framelding ordnes her.

Det er tilladt at publicere dele af nyhedsbrevet i hvilket format det ønskes, så længe Jubii Sjove Citater nævnes som kilde.

Antal abonnenter: 29.400+. Hvis du vil annoncere i Jubii's nyhedsbreve, så kontakt salgsafdelingen på 3326 1984 eller skriv til salg@jubii.dk

Jubii Sjove Citater skrives af Bjarne Tveskov
Chefredaktør: Rune Schiermer Nielsen
Ansvarshavende redaktør: Martin Thorborg